Koronavirus - päivitetty 15.3.

Julkaisupäivämäärä: Mar 12, 2020 3:38:53 PM

Koronavirustilanne on Suomessa muuttunut ripeästi viime päivinä.

Sinisulat seuraa tilannetta ja ottaa huomioon Terveyden- ja hyvinvoinninlaitoksen (www.thl.fi) antamat ohjeistukset ja kehotukset koronavirukseen sekä muihin tartuntatauteihin liittyen.

Toistaiseksi Sinisulkien vuoroja ei ole peruttu ja toiminta meillä jatkuu jäsenten osalta normaalisti. Olemme kuitenkin varautuneet siihen, että salivuoroja Jaakkolan koululla joudutaan perumaan tai rajoittamaan. Alkeisvuorot ovat peruttu tältä keväältä 16.3. lähtien ja alkeisvuoroja jatketaan syksyllä koronatilanteen mahdollisesti rauhoituttua. Jäsenten osalta koululla ampuminen tapahtuu omalla riskillä.

Pyrimme tiedottamaan jäseniämme mahdollisista vuorojen peruutuksista mahdollisimman nopeasti. Viestintäkanavana käytämme pääasiassa sähköpostia. Samat tiedot pyrimme laittamaan myös nopeasti seuran nettisivuille www.sinisulat.fi sekä seuran Facebook-ryhmään https://www.facebook.com/#!/groups/573431046106281/

Kilpailuihin osallistuvien kannattaa varautua kisojen perumisiin.

Tärkeää on, että jokainen pitää huolta hyvästä hygieniasta:

- käsien pesu sisätiloihin tultaessa; niistämisen, yskimisen ja aivastamisen jälkeen; vessassa käydessä (koululla wc-tilat löytyvät pukuhuoneista: portaat alas ja portaiden alapäässä vasemmalla oleva ovi)

- käsidesiä voi kantaa mukana

- aivastetaan nenäliinaan tai kyynertaipeeseen/käsivarren yläosaan

- mikäli sinulla on minkäänlaisia flunssaoireita, älä tule ampumaan

Ohessa vielä linkki Suomen Jousiampujain liiton Koronavirus-tiedotteeseen: https://www.sjal.fi/?x261211=824036